In oktober 2015 is “MERNA GYMNASTIEK” gestart. In samenwerking met de SVL “Samenwerkende Verenigingen Leens” gaan we de uitdaging aan om ook de jongste jeugd van Leens en omstreken meer in beweging te laten komen. Onder leiding van Silvan Linnemann wordt er flink bewogen en veel plezier gemaakt op de donderdagmiddag.

Peuter- en Kleutergym

Peuters (vanaf 3 jaar) en kleuters zijn iedere donderdag van 16.00-16.40 van harte welkom in de Sporthal in Leens.

Jeugdgym

Kinderen vanaf circa 5 jaar zijn iedere donderdag van 16.40-17.20 uur van harte welkom in de Sporthal in Leens. Het ligt aan de grootte van de groepen wanneer kinderen in de peuter-/kleutergroep geplaatst worden of bij jeugdgym. We streven naar een praktische verdeling.

Minivolleybal (CMV)

Er is gym voor kinderen tot 8 jaar. Wordt uw kind 8 jaar en wil uw kind nog steeds graag gymmen, dan kunt u dat overleggen met Silvan of daar ruimte voor is. Vanaf 6 jaar kan uw kind doorstromen naar de volleybaltraining ook op donderdag van 18.15 tot 19.15 uur. Uw kind mag dan drie keer mee trainen met de volleybalgroep, in overleg met Silvan. Daar hoeft u geen extra kosten voor te betalen.

Hebt u belangstelling voor één van deze groepen? Mail naar bestuur@avvmerna.nl of bel met voorzitter Anita Jongman: 06 25 07 74 36