AVV Merna Bedrijvenvolleybal.

18 teams – 3 avonden – gegarandeerd mooie herinneringen

AVV Merna volleybaltoernooi

Het AVV Merna volleybaltoernooi, eerder bekend als bedrijvenvolleybal, is een begrip in Leens en omstreken.

Al vele jaren wordt er in het begin van een nieuw jaar een legendarisch toernooi georganiseerd. 

Bedrijventeams, vriendenteams, fanatieke teams, bierteams en verkleedde teams, alles is voorbijgekomen in de afgelopen jaren. Zelfs prijzenuitreikingen door prins Carnaval zijn geen bijzonderheden bij dit toernooi en ook in 2024 is het streven er weer een uniek feest van te maken!

Het toernooi wordt gespeeld op drie avonden. Tijdens de eerste avond zullen de voorrondes worden gespeeld. Hierbij zullen de teams zoveel mogelijk tegen elkaar spelen. Aan de hand van deze uitslagen worden twee poules gemaakt.

Op de tweede avond spelen we in deze poules, waarin je tegen gelijkwaardige teams speelt. In deze poules wordt gestreden om de finale plaatsen welke op de derde avond plaats zullen vinden.

De derde avond staat in het teken van de finales. Hierbij wordt gestreden om de eerste plaats in de verschillende poules. Nadat de prijzen vergeven zijn mag het aan de gezelligheid natuurlijk niet ontbreken. Als afsluiting van het toernooi wordt een feest georganiseerd in de sporthal in Leens, de thuishaven van het toernooi. Uiteraard is iedereen welkom!

Het speelschema voor de eerste avond zal zodra deze bekend is op deze pagina verschijnen. Daarnaast zullen ook de standen per avond hier worden vermeld. Voor alle overige actuele informatie over het toernooi verwijzen we je graag naar onze facebookpagina.

We hopen veel van jullie te zien als deelnemer of bezoeker op een van de avonden!


>> Facebookpagina Merna Volleybaltoernooi <

Merna volleybaltoernooi

Deelname kosten

Loading