Merna Volleybaltoernooi

Merna Volleybaltoernooi

Dagen Uren Minuten Sconden

Previous
Next

18 teams – 3 avonden – gegarandeerd mooie herinneringen

AVV Merna volleybaltoernooi

Het AVV Merna volleybaltoernooi, eerder bekend als bedrijvenvolleybal, is een begrip in Leens en omstreken. Al vele jaren wordt er in het begin van een nieuw jaar een legendarisch toernooi georganiseerd. In het begin georganiseerd door Leensweb, een groep enthousiaste vrijwilligers die in Leens allerlei activiteiten organiseerde. Daarna is het toernooi jarenlang georganiseerd door Stephan, die het zonde vond om het verloren te laten gaan. Toen Stephan er toch echt mee wilde stoppen is de organisatie door verschillende vrijwilligers doorgegaan onder de vlag van AVV Merna.

In 2022 hopen we weer een vervolg te kunnen geven aan dit geweldige toernooi! De finale van 2020 kon geen doorgang vinden, door, u raadt het al, en sindsdien hopen we dat we weer los mogen met een nieuwe editie waarin volleybal, gezelligheid en een gezellige nazit de kernwaarden zijn!

Bedrijventeams, vriendenteams, fanatieke teams, bierteams en verkleedde teams, alles is voorbijgekomen in de afgelopen jaren. Zelfs prijzenuitreikingen door prins Carnaval zijn geen bijzonderheden bij dit toernooi en ook in 2022 is het streven er weer een uniek feest van te maken!

Het toernooi wordt gespeeld op drie avonden. Tijdens de eerste avond zullen de voorrondes worden gespeeld. Hierbij zullen de teams zoveel mogelijk tegen elkaar spelen. Aan de hand van deze uitslagen worden twee poules gemaakt.

Op de tweede avond spelen we in deze poules, waarin je tegen gelijkwaardige teams speelt. In deze poules wordt gestreden om de finale plaatsen welke op de derde avond plaats zullen vinden.

De derde avond staat in het teken van de finales. Hierbij wordt gestreden om de eerste plaats in de verschillende poules. Nadat de prijzen vergeven zijn mag het aan de gezelligheid natuurlijk niet ontbreken. Als afsluiting van het toernooi wordt een feest georganiseerd in de sporthal in Leens, de thuishaven van het toernooi. Uiteraard is iedereen welkom!

Het speelschema voor de eerste avond zal zodra deze bekend is op deze pagina verschijnen. Daarnaast zullen ook de standen per avond hier worden vermeld. Voor alle overige actuele informatie over het toernooi verwijzen we je graag naar onze facebookpagina. Hier zullen ook de actuele corona maatregelen als eerste vermeld worden. Een extra reden om deze pagina te volgen zodat je al eerste op de hoogte bent van alle zaken over het toernooi.

We hopen veel van jullie te zien als deelnemer of bezoeker op een van de avonden!


>> Facebookpagina Merna Volleybaltoernooi <<
Merna volleybaltoernooi

Commissie

Deelname kosten

Loading