Sponsoren

Reclameborden

Bij onze vereniging bestaat de mogelijkheid om ons te sponsoren d.m.v. een reclamebord. Deze borden zullen worden opgehangen in de thuishaven van Merna, Sporthal Leens. De borden zullen permanent in de hal hangen, dus ook bij andere wedstrijden en evenementen in de hal. Het eerste jaar zal Merna van uw bijdrage de borden aanschaffen en plaatsen. De borden kunnen in alle willekeurige kleuren worden bedrukt en zijn geschikt voor alle soorten balspellen. Hieronder is een overzicht met de afmetingen die wij kunnen leveren met de daarbij horende kosten. 

Mocht u geïnteresseerd zijn en/of een vraag hebben neem dan gerust contact op met Sven Halma: info@avvmerna.nl.

Kleding

U kunt onze vereniging sponsoren door middel van het plaatsen van een logo op bijvoorbeeld de wedstrijdtenues. Kijk in onze webshop welke materialen (o.a. tassen, broeken, vesten) nog meer te sponsoren zijn. 

Voor informatie neem dan gerust contact op met Sven Halma:
info@avvmerna.nl.

Gulle gift

Wilt u onze vereniging iets schenken? Dan kan dit door middel van een gulle gift. Hieronder valt een geldbedrag maar ook het schenken van materialen. Misschien heeft u nog een beach-volleybalnet in de schuur hangen, waar u niets meer mee doet. 

Mocht u geïnteresseerd zijn en/of een vraag hebben neem dan gerust contact op met Sven Halma: info@avvmerna.nl.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Merna, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de vereniging hiervan!

Loading