Over Ons

Welkom bij onze bloeiende volleybalvereniging A.V.V. Merna!

We zijn blij dat je onze site hebt gevonden. Een nieuwe website, een nieuw logo, kortom een hernieuwde start van Merna!

We nemen je even kort mee in onze geschiedenis. 10 a 15 jaar geleden stond onze vereniging er niet goed voor. Dankzij heel veel betrokkenen van Merna, is het ons met elkaar gelukt om financieel de boel weer op orde te hebben. We hebben met heel veel leden en betrokkenen gewerkt aan een sociale vereniging waar volleybal de kern is. Waar ruimte is voor gezelligheid, plezier en uitdaging.

Senioren
We zijn met meer dan 100 leden een bloeiende vereniging met een ruime sporthal met 3 velden. De uitdaging is er weer. Ons 1ste  heren team speelt in de 3de divisie en doet daar erg goed mee. Ons 1ste  dames team speelt in de 2de klasse en streeft naar hoger. Naast uitdaging is er ook de gezelligheid. Dat mag je ontdekken bij alle teams. We hebben zelfs bij de heren en de dames een recreanten team die spelen om het spel en de sociale toegevoegde waarde van onze teamsport en het gezellig napraten in de kantine.

Jeugd
Bij de jeugd hebben wij 4 teams waar we heel bewust rekening houden met sociale contacten en niveau. Onze vereniging heeft de jeugd hoog in het vaandel. Dat is immers onze toekomst. We vinden doorstroming van de jeugd naar onze seniorenteams een must. De jeugd verdient de kans om door te kunnen stromen naar dat team waar ze graag heen willen. Daarom is het ook heel bijzonder dat de senioren zich volledig inzetten om de jeugdteams te trainen.

Kom bij Merna
Ben je nieuwsgierig hoe het is om bij Merna te volleyballen, kom naar de sporthal en doe mee! Je kunt ook je mailadres achterlaten en wij leggen je graag uit wat er mogelijk is.

Nieuwe kennismaking met oud leden van Merna
Nu wij weer terug zijn met een vernieuwde start van Merna zoeken we de uitdaging van vroeger. Wanneer je in het verleden bij de jeugd speelde was het toch wel een droom later te spelen bij het hoogste team. Of die droom werkelijkheid werd was niet zo belangrijk. Alleen al het opzien naar de mogelijkheid waar je naar toe kon werken wanneer je dat wilde.

Onze oorsprong ligt in Wehe den Hoorn, in de oude gymzaal, die nu plat is geschoven. De thuiswedstrijden werden in Warffum gespeeld. Daar stond een sporthal die voldeed aan de Nevobo eisen.

Namen als Jan Leegstra, Dick Frieling, Fokko Dijksterhuis, luida Frankes, Gerben Mulder, Wieger van der Steeg, Elzo van Kampen, Jan Veerman, zullen de echte volleyballers goed herinneren. Zij speelden in de 2dedivisie!

Het lijkt ons natuurlijk geweldig om weer iets van die tijd te mogen beleven. We willen graag met onze talenten van vroeger in gesprek. Wat kunnen we van ze leren wanneer we praten over de toekomst van Merna!

Oproep oud leden;
Ben je lid van onze vereniging geweest en wil je graag op de hoogte blijven van jouw oude vereniging? Laat je email adres achter en wij houden je op de hoogte van Merna.

Trots
Maar voor nu zijn we trots op onze vereniging. We hebben zoveel actieve leden die training geven, in de activiteiten commissie zitten, in de technische commissie of in de pr-commissie. We hebben zelfs scheidsen die alleen bij onze vereniging betrokken zijn om te fluiten. Zelfs mensen die niet lid zijn, maar toch training geven. Dat is toch heel bijzonder. Ik ga geen namen noemen want dan wordt de rij te lang.

Namens iedereen van Merna willen we je graag welkom heten! Wij zijn er voor je in de sporthal te Leens. Tegenover het zwembad.

Graag tot ziens!

Loading