Nieuw pronkstuk van A.V.V. Merna!

Volleybalvereniging A.V.V. Merna heeft een nieuw pronkstuk!

Leens – Een chill-plek op wielen, een eyecatcher en het pronkstuk van de volleybalvereniging uit Leens. A.V.V. Merna heeft een Merna-keet! Afgelopen periode kon je een speld horen vallen in de sporthal van Leens. Het volleybalseizoen kwam abrupt tot een einde. Om toch bezig te kunnen zijn voor de club werd (op anderhalve meter afstand van elkaar) gebouwd aan een keet. Hier was immers genoeg tijd voor vrijgekomen.

Ergens in Groningen bij een grote boerderij stond een keet met de nodige roestplekken, schuren en schrammen. Toch geloofde een aantal Merna-leden dat ze die ene keet konden omtoveren tot een mooie “huiskamer”. Na vele uren, op ander halve meter werken, is de keet af! Binnenkort zal je de keet zien staan bij het beachveld net buiten Leens bij Installatiebedrijf Zijlstra. Daarnaast zal de vereniging de keet graag showen bij verschillende activiteiten en evenementen die in Leens worden georganiseerd. 

Wil je spelen bij onze vereniging? Stuur een mail naar info@avvmerna.nl en wij sturen jou alle benodigde informatie toe! 

Loading